Ντέιβις: “Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος”

Βρίσκεται μόλις πέντε μέρες στον Άρη και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει δώσει ήδη δύο παιχνίδια. Ο Ρον Ντέιβις είχε αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος και φυσικά δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην φιλοσοφία της ομάδας.

Ο 29χρονος γκαρντ τόνισε μετά το παιχνίδι: «Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο ματς όμως είχαμε και μερικά που δεν παίξαμε καλά. Βρίσκομαι μερικές ημέρες στην ομάδα και ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί απόλυτα στην φιλοσοφία του προπονητή και της ομάδας. Είμαστε ομάδα με πολλά νέα παιδιά, έχουμε ταλέντο αλλά θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Σήμερα η εικόνα μας ήταν καλύτερη σε σχέση με την Δράμα παρόλα αυτά αυτό δεν αρκεί και θα πρέπει στην συνέχεια να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Όσον αφορά την δική του απόδοση ο Ντέιβις υποστήριξε πως “μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος. Ακόμα θέλω χρόνο για να προσαρμοστώ και να δείξω ένα καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα ματς. Η ομάδα έχει κάνει κάποιες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος όμως θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα ματς”.

To Top