Μαυραειδής: «Προσπαθούμε για να μη φαίνονται οι απουσίες»

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Νταν Μαυραειδής ήταν εκ των κορυφαίων του Άρη και βοήθησε σημαντικά στο σκοράρισμα. Ο 24χρονος γκαρντ σκόραρε 12 πόντους ενώ πρόσθεσε δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.

Μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως μπορεί να μην έγινε και το καλύτερο παιχνίδι όμως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του κρατάνε μόνο τη νίκη. «Για να είμαι ειλικρινής το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο είχαμε ενέργεια και πήραμε τη νίκη. Αυτό έχει σημασία» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μαυραειδή ο οποίος επεσήμανε στην συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι είχαμε το μυαλό μας στο ματς με την Βιλερμπάν. Αύριο έχουμε ρεπό θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να σκεφτούμε το ματς της Τρίτης».

Ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε και στους τραυματίες που έχει η ομάδα και την απουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη: «Ο Δημήτρης είναι πολύ έμπειρος παίκτης και μας βοηθάει πολύ. Η ομάδα έχει κάποιους απόντες αλλά προσπαθούμε εμείς τα παιδιά που είμαστε μέσα να δώσουμε το καλύτερο δυνατό και να μην φανεί η απουσία τους».

Αναφορικά με το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Βιλερμπάν ο Μαυραειδής δήλωσε: «Είναι δύσκολο ματς. Κερδίσαμε 17 πόντους την προηγούμενη Τρίτη όμως αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που αν τα κερδίσεις αλλάζουν οι στόχοι σου».

To Top