Μεγάλη η… ατζέντα και εντός συνόρων για την ΚΑΕ

Το ότι εκτός απροόπτου ο Άρης θα κερδίσει την αναστολή της ποινής για απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA, δεν σημαίνει ότι σταματάει η… δουλειά για την διοίκηση. Το αντίθετο. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση, γιατί πρέπει να κλείσουν πολύ σημαντικά θέματα “εντός συνόρων”.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Σκορδίλη, Νίκος Πετράτος διαχειρίζεται και τις υποθέσεις άλλων παικτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα όπως του Δήμου Ντικούδη, του Κώστα Χαραλαμπίδη, του Νίκου Μπάρλου. Ο πρώτος έχει εκφράσει μια δυσαρέσκεια γιατί δεν έχει τηρηθεί ακόμα η προφορική συμφωνία του καλοκαιριού, με τον δεύτερο λεπτομέρειες απομένουν για να υπογραφεί ο διακανονισμός, ενώ με τον τρίτο υπάρχει ακόμα… χάσμα!

Είναι υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν για τους κίτρινους, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχουν καταρχήν χρήματα για προκαταβολές και κατά δεύτερον εγγυήσεις, είτε από τηλεοπτικά, είτε από κάποιες χορηγίες.

Η διοίκηση δεν έχει σταματήσει να ασχολείται, απλώς έχει ρίξει το βάρος προς την FIBA, για να κλείσει αυτό το θέμα και να μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί πλήρης.

 

To Top