Οριστικές εξελίξεις από αύριο στα “μεγάλα” θέματα του Άρη

Βδομάδα στην οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει οριστική εξέλιξη σε δύο μεγάλα θέματα είναι αυτή που ξεκινάει για τον Άρη (και την Α1). Εντός των επόμενων ημερών θα προκύψει συμφωνία για τα τηλεοπτικά, ενώ οι κίτρινοι αναμένεται να κλείσουν και τυπικά το θέμα της FIBA.

Όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες που προέρχονται από τις εμπλεκόμενες πλευρές οδηγούν στο συμπέρασμα πως εντός των επόμενων ημερών το θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών θα τελειώσει θετικά για τους κίτρινους. Ο Άρης θα εξασφαλίσει την άδεια να κάνει μεταγραφές παικτών εκτός ελληνικής Α1, άρα θα του δοθεί το δικαίωμα να ενεργοποιήσει τις συμφωνίες με τους Κλιφ Κόλιμον, Τσέιζ Σάιμον και Ορίον Άουτερμπριτζ, με την προϋπόθεση ότι εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα έχει καταφέρει να διακανονίσει τις οφειλές προς τους Άαρον Μάιλς και Άντριου Μπετς.

Εφόσον όλα κυλήσουν βάσει… προγραμματισμού και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ακόμα κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το επόμενο σαββατοκύριακο, οι κίτρινοι θα είναι σε θέση να παρουσιαστούν πλήρεις απέναντι στον Παναθηναϊκό.

 

To Top