Χωρίς κατηγορία

Μονόδρομος η νίκη με τον Πλατανιά, δίνει βαθμούς και ηρεμία…

H ώρα για τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε για τον Άρη. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη υποδέχεται τον νεοφώτιστο Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (18:15, Novasports 1, PRESSARIS), θέλοντας το τρόποντο που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα, ηρεμία και αυτοπεποίθηση πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και τα ντέρμπι μεΠαναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών μοιάζει με μονόδρομο για τους κίτρινους, μέσα στην έδρα τους θέλοντας παράλληλα να διασκεδάσουν την ήττα από ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Σερραίου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Ψυχογιό, Παπαζαχαρία, Πουλίδο και Μαργαρίτη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Νταμαρλής και Κοέλιο. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Καζναφέρης, Καπετάνος και Σουνάς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αγκάνθο.

Εκτός αποστολής εκτός από τον Γιαννιώτα έμεινε και ο τραυματίας Βασίλης Τριανταφυλλάκος, καθώς και ο Γιαννίτσης, αν και είχε ξεκινήσει βασικός στα πρώτα τρία παιχνίδια της ομάδας. Για πρώτη φορά ο Μάκης Κατσαβάκης πήρε μαζί του τον Γιώρη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η 20μελής αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Αγγελούδης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Γιώρης, Τσουκάνης.T

To Top