Μεγάλη νίκη Αγγελούδη για το Δήμο της Θεσσαλονίκης (video)

Η Νέα Δημοκρατία έχασε τις 5 από τις 6 Περιφέρειες στο Β’ Γύρο των εκλογών.

Θριαμβευτική επικράτηση του Στέλιου Αγγελούδη επί του Κωνσταντίνου Ζέρβα δείχνει το exit poll της εταιρείας Interview στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Βάσει της εκτίμησης αυτής, νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης εκλέγεται ο κ. Αγγελούδης.

Σύμφωνα με το exit poll, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» λαμβάνει από 63% έως 67% (μέση τιμή 65%) έναντι 33% έως 37% (μέση τιμή 35%) του απερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, η μικρότερη διαφορά μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων είναι στις 26 μονάδες (63% Αγγελούδης – 37% Ζέρβας) και η μεγαλύτερη είναι στις 34 μονάδες (67% Αγγελούδης – 33% Ζέρβας).

Σημειώνεται ότι στον πρώτο γύρο ο κ. Ζέρβας είχε τερματίσει πρώτος 27,33% ακολουθούμενος από τον κ. Αγγελούδη που έλαβε 25,74%.

Σύμφωνα με το exit poll, ο κ. Αγγελούδης σημειώνει συντριπτικές νίκες σε τέσσερις από τις πέντε δημοτικές ενότητες του κεντρικού δήμου -με καλύτερη επίδοση αυτήν στην Ε’-, ενώ ο κ. Ζέρβας κερδίζει -αρκετά οριακά- μόνον μία, την Α’, δηλαδή το κέντρο της πόλης.

To Top