Μεγάλη νίκη για τη Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιντς

Σπουδαία νίκη κόντρα στον κακό της δαίμονα πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Το Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-0 απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Λιντς.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Τάουσον και την Μάρτιτς με τη δεύτερη να είναι το φαβορί.

Το πρώτο σετ ουσιαστικά κρίθηκε στο τέταρτο και το πέμπτο game. Στο πρώτο η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το καθοριστικό break και στη συνέχεια άντεξε στην πίεση της Βέκιτς για να προηγηθεί με 4-1.

τα επόμενα δύο service games της η 27χρονη Ελληνίδα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και κατάφερε να κλείσει το σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ άρχισε με μια μεγάλη μάχη. Η Σάκκαρη το πάλεψε και τελικά έφτασε στο break, ενώ αμέσως μετά κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0.

Η Ντόνα Βέκιτς απάντησε αμέσως και με τρία διαδοχικά κερδισμένα games κατάφερε να προηγηθεί με 3-2. Η Σακ κατάφερε να κάνει νέο break αμέσως μετά και να προηγηθεί με 4-3.

Στη συνέχεια έσβησε τριπλό break point της Βέκιτς για να κρατήσει το σερβίς της. Έπειτα η Βέκιτς κράτησε το δικό της και έκανε το break που την κράτησε ζωντανή.

Η Σάκκαρη δημιούργησε τριπλό break point, αλλά η Βέκιτς άντεξε και κάπως έτσι οι δύο αθλήτριες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ.

To Top