“Μεγάλο σεβασμό για τον Άρη και τον κύριο Αλεξανδρή”

Η Κηφισιά ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί τον Άρη. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τους κίτρινους και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Σε δηλώσεις του στον “Sentra FM 103,3” τόνισε αρχικά πως “η νίκη επί της Πάτρας ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας. Πριν τον αγώνα είπαμε στα αποδυτήρια πως θα παίξουμε για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Να δείξουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες σαν μονάδες και μια ανταγωνιστική ομάδα. Στην άκρη του μυαλού μου είχα την πιθανότητα της νίκης. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης, πιστεύω στην ομάδα μου. Αυτή είναι η 6η μου χρονιά στη Κηφισιά. Κάποια πράγματα γίνονται επαγγελματικά και κάποια ρομαντικά”.

Για το ματς με τον Άρη τόνισε πως “σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τον Άρη και θα τον υποδεχτούμε στο γήπεδο μας και τον κύριο Αλεξανδρή. Πρέπει να ετοιμαστούμε πριν ακόμα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει. Είναι χαρά και τιμή για την ομάδα και την περιοχή που θα παίξουμε με τον Άρη και μόνο που παίζουμε με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι μεγάλο γεγονός. Πρέπει να χαρούμε το ματς και να φανούμε ανταγωνιστικοί”.

 

To Top