Στο… μυαλό του Δώνη: τι είπε στους παίκτες, ποια πλάνα ετοιμάζει για τον Άρη

Ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζει από την πλευρά του την ομάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας, ενώ καταλήγει στα αγωνιστικά πλάνα του. 
«Πρέπει να σπάσουμε γρήγορα αυτήν την άμυνα και να βάλουμε γκολ. Δε σας φοβάμαι, αρκεί να υπάρχει η υπομονή. Έχετε τις δυνατότητες. Θέλω ακόμη μεγαλύτερη σοβαρότητα σε σχέση με τον αγώνα της Ξάνθης», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του 43χρονου προπονητή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Τούμπα.

Ο Δώνης ζήτησε ακόμη “να μη φτιάξει ο Άρης φάσεις, αφού το ίδιο έγινε (εκτός της μεγάλης φάσης του Μαρσελίνιο) και με την Ξάνθη”.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Δώνη για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικά και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φωτάκης και ο Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Λόρενς.

To Top