ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγαλείο ψυχής! Η φίλαθλος του Άρη που παλεύει για την ζωή και συγκλονίζει την κιτρινόμαυρη οικογένεια

Μεγαλείο ψυχής! Η φίλαθλος του Άρη που παλεύει για την ζωή και συγκλονίζει την κιτρινόμαυρη οικογένεια!

Όπως αναφέρει το Yellowradio.gr:

“Την πιο συγκινητική ιστορία έχει η Πόπη, φίλη του Άρη που ενώ δίνει τη σημαντικότερη μάχη της ζωής της δεν βγάζει από το μυαλό της την αγαπημένη της ομάδα. Από τους ανθρώπους που ζουν για την ομάδα, από τους οπαδούς που αγαπάνε τον Άρη παθολογικά, μία από τις χιλιάδες φωνές που γίνονται «ένα» στη θύρα τρία για να φτιάξουν την καλύτερη ατμόσφαιρα σε όλο τον πλανήτη. Αυτή είναι η Πόπη που μοιράστηκε την ιστορία της στο Yellow Radio 101,7.

Σε μία ιστορία που προκαλεί ρίγη συγκίνησης η Πόπη μίλησε στη Μάριον Συριώτου για τον αγώνα που δίνει, τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωή της. Μοιράστηκε τα όσα ζει εδώ και κάποιον καιρό, από όταν διαγνώσθηκε με επιθετική μορφή καρκίνου στον πνεύμονα και έμαθε ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε έντονες θεραπείες ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Την στιγμή της ανακοίνωσης μέσα σε χιλιάδες σκέψεις, αυτή που εξέφρασε, ήταν μία ερώτηση για την αγαπημένη της ομάδα. Γύρισε στον άνθρωπο που της ανακοίνωσε την διάγνωση και ρώτησε «γιατρέ θα προλάβω να πάρω διαρκείας στον Άρη;».

Μία απίστευτη στιγμή, για μία μαχήτρια της ζωής που παλεύει για να κερδίσει το «τέρας», με όλο τον κόσμο να εύχεται να βγει νικήτρια”.

To Top