ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεγαλώνει ο… πικρός λογαριασμός για τις “παλιές αμαρτίες”, πάνω από 3.000.000 ευρώ!

Μεγαλώνει ο… πικρός λογαριασμός για τις “παλιές αμαρτίες” που καλείται να πληρώσει -αν και δεν θα έπρεπε να είναι υποχρέωση της νυν ΠΑΕ Άρης- ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Χθες προστέθηκε ακόμη μια… Αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον Αντόνιο Καλσάδο, άλλοτε ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ, που δικαιώθηκε αρχικά στην FIFA και η ΠΑΕ Άρης ακολούθησε την οδό του CAS, προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει μια ακόμη “αμαρτία” του παρελθόντος.

Χθες έγινε γνωστή και η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, η οποία διατήρησε την αρχική απόφαση της FIFA. Με απλά λόγια η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, “κληρονομώντας” ακόμα μία “πληγή” από προηγούμενες διοικήσεις με την καταβολή συνολικά 100.000 ευρώ στον Αντόνιο Καλσάδο.

Πριν από περίπου 16 μήνες τον Ιούνιο του 2020, καταβλήθηκε ένα ποσό που ξεπέρασε το 1.000.000 ευρώ για να απεμπλακεί ο Άρης από τις υποθέσεις Ούμπιδες, Μαγκνταλένα, Πορτίγια και Σιστόν.

Στις υπόλοιπες υποθέσεις, όπου ο Άρης προσέφυγε δικαστικά στο CAS, μόνο για τα παράβολα το ποσό έφτασε τις 500.000 ευρώ! Σε αυτές τις υποθέσεις εάν προστεθούν και κάποιες άλλες κατά τις οποίες οι κιτρινόμαυροι τις έκλεισαν εξωδικαστικά, προσθέτοντας και την μεγαλύτερη όλων, αυτή του Οριόλ, το ποσό για τις “παλιές αμαρτίες” ξεπερνάει τα 3.000.000 ευρώ!

Και σε όλο αυτό το κάδρο δεν συμπεριλαμβάνεται το πρόσφατο “χτύπημα” της κακοκαιρίας με τις ζημιές που υπέστη το Νέο Ρύσιο, ζημίες που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ!

Χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα είχαν μπει για να ενισχύσουν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο και την προσπάθεια ανάπτυξης του…

To Top