ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλάνα νίκης από τον Μάντζιο: οι σταθερές και τα ερωτηματικά

Ο Άρης μπαίνει σήμερα στο τελευταίο 48ωρο πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θέλει να συνεχίσει με νίκη, αξιοποιώντας το “τρίποντο” στην Λαμία και η σημερινή προπόνηση θα δώσει την ευκαιρία στον Άκη Μάντζιο να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα, έχοντας κάποια ερωτηματικά.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, ο προπονητής του Άρη μετράει την επιστροφή των Σάσα και Μπεναλουάν, ενώ και ο Σάκιτς φώναξε παρών. Όλα δείχνουν ότι οι εννιά από τις έντεκα θέσεις δύσκολα θα αλλάξουν.

Η (ακόμη μια) καλή εμφάνιση του Κουέστα και οι σταθερές και αξιόπιστες εμφανίσεις της άμυνα καταγράφουν την παρουσία σε ένα ακόμη ματς της τετράδας Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα.

Στον χώρο του κέντρου, ο Τζέγκο δύσκολα θα χάσει την θέση του και μεσοεπιθετικά οι Μπερτόγλιο, Καμαρά το ίδιο.

Το πρώτο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Τζέγκο. Η παρουσία του Ματίγια στον αγώνα της Λαμίας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια να ξεκινήσει και πάλι βασικός. Εντιαγέ και Σάσα διεκδικούν μια θέση.

Από κει και πέρα, εφόσον ο Μάντζιος προτιμήσει να “γεμίσει” την αντίπαλη περιοχή είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μάνο να ντουμπλάρει τον Καμαρά και η άλλη θέση να καμαρωθεί από τον Γκάμα. Πιθανό, πάντα στο σκεπτικό να βρεθεί το “αντίδοτο” στην επίθεση με τον γενικότερο προσανατολισμό της ομάδας, να δούμε να παίζει πιο κοντά στον Καμαρά ο Μαντσίνι.

Φυσικά όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο προς το παρόν, με την σημερινή προπόνηση να δίνει την δυνατότητα για τις τελικές αποφάσεις.

To Top