ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεθυσμένη… πολιτεία! Τεράστια ερωτηματικά για την υπόθεση των Πολωνών ρέφερι, μαρτυρίες που αμφισβητούν το επεισόδιο!

Μεθυσμένη… πολιτεία! Τεράστια ερωτηματικά για την υπόθεση των Πολωνών ρέφερι, μαρτυρίες που αμφισβητούν το επεισόδιο!

Μπαλτάκος και Μπένετ είναι εκτεθειμένοι για ακόμη μία φορά στο πανελλήνιο!

Τι εννοούμε;

Α. Σε πρώτη ανάγνωση υπάρχει το φιάσκο των Πολωνών διαιτητών που… ήρθαν μεθυσμένοι στην Ελλάδα και ακόμα και τώρα κρίνεται αδύνατο να διευθύνουν το σημερινό ντέρμπι ΑΕΚ – Άρης στην “ΟΠΑΠ Αρένα”!

Β. Πολύ έντονες σκιές φαίνεται πως υπάρχουν στην ιστορία της αντικατάστασης της τετράδας των Πολωνών διαιτητών. Πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6, τόσο από άτομα παρόντα στην πτήση όσο και από την ασφάλεια του αεροδρομίου, οι Πολωνοί διαιτητές ούτε ήταν σε κατάσταση μέθης (αφού μαρτυρίες αναφέρουν πως κατανάλωσαν εν ώρα πτήσης μόνο δύο μικρά μπουκαλάκια κρασί), ούτε προκάλεσαν κάποιο τόσο σημαντικό επεισόδιο στον χώρο της παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιον βαθμό προκειμένου η ΕΠΟ να δρομολογήσει την αντικατάστασή τους.

Γ. Ο Διαμαντόπουλος από 4ος πηγαίνει 1ος, όπως αναφέρουν οι κανονισμοί, ενώ στο VAR θα είναι… ο Ευαγγέλου!. Δύο αγαπημένα διαιτητικά “παιδιά” της ΑΕΚ, που σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχουν αδικήσει κατάφορα τον Άρη. Σε ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά και για αυτόν τον λόγο ορίστηκαν ξένοι διαιτητές, πλέον μιλάμε για αλλοίωση των συνθηκών διεξαγωγής του πριν τη σέντρα.

Πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε επίσημη αντίδραση από τον Άρη. Βάσει κανονισμού πάντως, όταν προκύπτει αλλαγή λόγω ανωτέρας βίας -όπως στην προκειμένη περίπτωση – ο 4ος πάει αυτόματα 1ος και δεν τίθεται θέμα να συμφωνήσει ή όχι κάποια από τις ομάδες…

To Top