Μεριέμ: O άλλοτε “νέος Ζιντάν”, το FootGolf και τα τραπέζια του… πόκερ! (photos)

Τον Γαλλοαλγερινό, Καμέλ Μεριέμ, πού ήρθε στον Άρη τον Ιανουάριο του 2010 τον θυμάστε σίγουρα οι περισσότεροι…

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Αποτέλεσε παρελθόν το ίδιο καλοκαίρι, όμως είχε καταφέρει να βοηθήσει έως ένα βαθμό αγωνιστικά την ομάδα. Θα μείνει στην μνήμη όλων για το χτυπημένο φάουλ στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο της Ξάνθης στο γκολ του Νέτο στο Κύπελλο και για την ασίστ στον Κάμπορα στο πρώτο γκολ του Άρη επί του ΠΑΟΚ.

Από το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, οι απαιτήσεις γύρω από το όνομά του ήταν πολλές. Στην Μαρσέιγ (όσο αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία), είχε αποκτήσει το προσωνύμιο, ο… νέος Ζιντάν. Ήταν άλλωστε το είδωλό του, καθώς έχουν κοινή καταγωγή, ενώ ξεκίνησαν επί της ουσίας και στην ίδια ομάδα.

Βέβαια, ο Καμέλ Μεριέμ, παρότι έφτασε να αγωνίζεται με την Εθνική Γαλλίας, δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει το ποδοσφαιρικό του είδωλο.

Πάμε στα… πρόσφατα. Το 2015 ο Μεριέμ, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά το παπούτσια, ως παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίστηκε δύο χρόνια. Aσχολήθηκε με το… footgolf. Ναι καλά διαβάσατε. Γκολφ που παίζει με τα… πόδια! Έχοντας μάλιστα πολλές επιτυχίες στο συγκεκριμένο άθλημα.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική του ασχολία! Πλέον στα 4ο του χρόνια μπορεί να λογίζεται και ως επαγγελματίας παίκτης του πόκερ! Με συμμετοχή σε τουρνουά στο Λας Βέγκας και μία νίκη που θα του μείνει αξέχαστη τον Μάϊο του 2019 στο Μονακό.

Μεταξύ 300 παικτών, κατάφερε και είχε κέρδος πάνω από 77.000 ευρώ. Οχι κι άσχημα…

 

 

 

To Top