ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίγουρα έναν μήνα εκτός προπονήσεων, το σενάριο για τον… δεύτερο και η απαραίτητη “μίνι” προετοιμασία

Η κυβέρνηση έδωσε παράταση στα μέτρα τουλάχιστον έως τις 11 Απριλίου και αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα μείνουν χωρίς προπονήσεις μέχρι τότε, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα παράταση!

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Σύμφωνα με νέα Κοινή Υπουργική απόφαση τα μέτρα παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου. Η προηγούμενη απόφαση αφορούσε στο διάστημα από 14/3/2002 έως και 27/3/2020. Εν ολίγοις καμία ομάδα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο αθλητικό της κέντρο για να ξεκινήσει προπονήσεις τουλάχιστον πριν τις 11 Απριλίου.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Αρης αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της λίγκας θα συμπληρώσουν έναν μήνα χωρίς προπονήσεις, καθώς για τις περισσότερες ομάδες, όπως και για τους “κιτρινόμαυρους”, η τελευταία προπόνηση έγινε την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Διανύει δηλαδή η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ την τρίτη της εβδομάδα, μακριά από το γήπεδο.

Η κυρίαρχη εκτίμηση (χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα) που επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο, με βάση και τις απόψεις των ειδικών, οδηγεί στην εκδοχή ότι η 10η Μαΐου μπορεί να αποτελέσει «ορόσημο» για τη σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε πάμε για επανέναρξη στα τέλη του Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, καθώς θεωρείται απαραίτητο να δοθεί χρόνος τουλάχιστον δύο εβδομάδων στις ομάδες για να κάνουν μία “μίνι” προετοιμασία.

Την Πέμπτη στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων θα αποφασιστεί το μέλλον της Super League.

«Κάθε Ομοσπονδία, από τις 55 που είναι μέλη της UEFA, έχει την ελευθερία να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα κριθεί το πρωτάθλημα σε συνεννόηση με την κάθε Λίγκα» είπε ο Ιταλός παράγοντας, δεξί χέρι του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Eπομένως, αναμένεται η απόφαση των ομάδων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ποιο από τα υπάρχοντα σενάρια για την Super League θα γίνει πράξη…

To Top