ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μερικές ανάσες και μετά… γκάζια για τον μήνα “φωτιά” του Άρη!

Η πλέον απαιτητική προπόνηση της εβδομάδας ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να αποφασίζει την διεξαγωγή οικογενειακού διπλού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Από σήμερα για 48 ώρες… ανάσες πριν από τον μήνα “φωτιά”.

O προπονητής του Άρη επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο, προκειμένου να κορυφωθεί χθεςη ένταση που έδωσε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, κρατώντας τους παράλληλα σε εγρήγορση από την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο.

Χθες παρέταξε δύο ενδεκάδες στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” και ζήτησε από τους παίκτες του, τα 60-70 λεπτά που αγωνίστηκαν σε αυτό το διπλό, να το αντιμετωπίσουν σαν… επίσημο ματς.

Χωρίς υπερβολή ήταν ένας τρόπος για να ξεφύγουν από την ρουτίνα, με τις συνεχείς προπονήσεις, καθώς ο Άρης έδωσε το τελευταίο του επίσημο ματς στη 1 Νοεμβρίου και το επόμενό του θα είναι στις 21/11 (πιθανότατα) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Έπειτα από την χθεσινή προπόνηση που ήτν  στα… κόκκινα, οι παίκτες του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν “ανάσες” το Σαββατοκύριακο και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Και όχι μόνο…

Ξεκινάει ένας μήνας πλήρους δράσης (χωρίς βέβαια τα απρόοπτα), με τον Άρη να δίνει μέσα σε μια βδομάδα τρία ματς: με Παναιτωλικό και ΑΕΛ εκτός και στην συνέχεια Ολυμπιακό εντός.

 

To Top