ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μεσοεπιθετική “ανάσα” για τον Πάρντιου η συμμετοχή του Καμάτσο

Ο Ραφαέλ Καμάτσο έβγαλε το σύνολο της σημερινής προπόνησης και τέθηκε και αυτός με τη σειρά του στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (30/10, 20:30).

Ο Άρης από εκεί που είχε πληθώρα επιλογών, βρέθηκε να… πονάει στη μεσοεπιθετική του γραμμή, καθώς δεδομένες λόγω τιμωρίας είναι οι απουσίες των Πάλμα και Ζεβίνιο, ενώ στα… πιτ είναι και ο Ντουκουρέ ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Μαντσίνι δήλωσε παρών στην προχθεσινή προπόνηση, ενώ το ίδιο συνέβη σήμερα και με τον Καμάτσο. Αμφότεροι πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθούν από την αρχή, όμως αποτελούν έξτρα λύσεις για τον Άλαν Πάρντιου.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στο Δασυγένειο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (30/10, 20:30), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και τελειώματα φάσεων) με τον Ραφαέλ Καμάτσο να προπονείται κανονικά (ο Σεϊκ Ντουκουρέ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης).”

To Top