Μετά Βαΐων και κλάδων τρία “διπλά” και ένας “άσος”

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και προερχόμενοι από την ανάσταση του Λαζάρου αλλά και του Κολοκοτρώνη (όπως γράφαμε εχθές) είμαστε έτοιμοι αμέσως να ξαναμπούμε στούς κόλπους του στοιχήματος. Ελπίζουμε και το αποψινό απόγευμα να μας χαρίσει παρόμοιες χαρές όπως και πριν από μερικές ώρες!

Η πρώτη μας βόλτα το πρωτάθλημα του καμπιονάτο και την αναμέτρηση Παλέρμο-Ίντερ. Οι “Μαφιόζοι” δείχνουν στα τελευταία παιχνίδια να έχουν σφυγμό και με την τύχη να τους χαμογελάει έχουν πάρει τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ως λογικό επακόλουθο του επίτευγμα το τους, από τελευταίοι να βρεθούν δύο θέσεις ψηλότερα. Από την άλλη η Ίντερ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, εξαιτίας βεβαίως και των πολλών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της που είχε μεσούσης της σεζόν. Επιστρέφουν όπως όλα δείχνουν οι Παλάσιο, Καμπιάσο και Γκουαρίν. Σε τιμές αουτσάιντερ και κοντά στο 3.00 προτιμάμε την βαριά φανέλα αλλά και την ποιότητα της Ίντερ.

Περνάμε στην Ligue 1 και τον αγώνα της Εβίαν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είχαν συναντηθεί στο κύπελλο με τους “ροζέ” να προκρίνονται στο κύπελλο πηγαίνοντας στην διαδικασία των πέναλτι. Τώρα είναι βέβαιο ότι η ομάδα του Παρισιού θα αγωνιστεί με μεγαλύτερη πυγμή για να “καθαρίζει” όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους με τους βασικότατους Γκοβού, Κονέ, Αντάν και Άντερσεν να μην αγωνίζονται. Διπλό για την πάρεα του Ιμπραιμοβιτς που δεν αστειεύεται.

Κατεβαίνουμε λίγο τοποθεσία αλλά και κατηγορία. Μια από τις χειρότερες ομάδες της Σεκούντα Ντιβιζιόν είναι αναμφίβολα η Μούρθια. Τίθεται αντιμέτωπη με μια από τις καλύτερες που έχειθέσει ως στόχο την απευθείας άνοδος Αλμερία. Η λογική λέει καρφί διπλό! Όταν λείπει μάλιστα και ο ηγέτης των γηπεδούχων Σάντσεθ έχει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να έρθει. Πόσο μάλλον που μπορουν οι φιλοξενούμενοι με πιθανό τρίποντο να προσπεράσουν την εταίρο αντίπαλο για την πρώτη δυάδα Βιγιαρεάλ που υπέπεσε σε στραβοπάτημα εχθές. Εξαιρετικές οι αποδόσεις στο διπλό!

Εν τέλει, περνάμε στην Ελβετικές Άλπεις εκεί οπού το “τρένο” η Σεν Γκάλεν υποδέχεται με οπλισμένη την σκανδάλη την Ζυρίχη. Τρεις φορές ήρθαν αντιμέτωπες φέτος και τις τρεις φορές η τοπική ομάδα του Σεν Γκάλεν επικράτησε με σχετική άνεση. Γιατί να μην το κάνει και σήμερα καθώς με νίκη απόψε πλησιάζει στο -1 από την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτείνουμε:

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΙΝΤΕΡ (2)

ΕΒΙΑΝ -ΠΑΡΊ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (2)

ΜΟΥΡΘΙΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ (2)

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΖΥΡΙΧΗ (1)

To Top