Μετά την εκδίκαση του άρθρου 99, η ΚΑΕ κάνει στροφή για την άρση του απαγορευτικού της FIBA

Από τη στιγμή που η υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99 εκδικάστηκε, οι άνθρωποι της διοίκησης δεν περιμένουν απλά την απόφαση, αλλά προχωρούν σε άλλες κινήσεις, που αφορούν κυρίως την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA.

Ήταν λογικό να περιμένουν πρώτα την εκδίκαση της υπόθεσης του άρθρου 99, όμως πλέον είναι στην τελική ευθεία για να κλείσουν με διακανονισμούς και τις υποθέσεις που αφορούν το απαγορευτικό που έχει βάλει στην ΚΑΕ η Παγκόσμια Ομοσπονδία από τον Ιανουάριο του 2012.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι κίτρινοι θα έχουν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που έχουν προσφύγει στην FIBA ώστε να κλείσουν συμφωνίες διακανονισμού των οφειλομένων. Αυτοί είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον, με το οποίο έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή, ο Άαρον Μάιλς με τον οποίο επίσης υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τον Γάιο Σκορδίλη, τον οποίο θα προσπαθήσουν να πείσουν οι άνθρωποι της ομάδας να συμφωνήσει στον προτεινόμενο διακανονισμό.

Ευχής έργο είναι στις αρχές του 2014 οι κίτρινοι να έχουν καταφέρει να άρουν το απαγορευτικό μεταγραφών και να δώσουν την δυνατότητα στον Βαγγέλη Αγγέλου να σκεφτεί για την ενίσχυση της ομάδας, όχι απαραίτητα άμεσα, αλλά την περίοδο που όλα κρίνονται, δηλαδή στο φινάλε της χρονιάς.

 

To Top