Σκέψεις για ενίσχυση στην περιφέρεια λόγω… ειδικών συνθηκών

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Γκίκα, το γεγονός ότι ο Τζέρεμι Χαντ δεν μπορεί να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα μετά την επέμβαση στο γόνατο και το ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν δείχνει ακόμα ικανός να μπει στο rotation του Άρη, δημιουργούν σκέψεις για ενίσχυση στην περιφέρεια, αλλά οι λύσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Ο Άρης ουσιαστικά έχει μείνει με τρεις ενεργούς γκαρντ, τον Γιάννη Αθηναίου, τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Σπύρο Μούρτο. Υπάρχει πίσω τους ο Στέλιος Πουλιανίτης, όμως είναι χωρίς παραστάσεις από Α1 και τώρα μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Βαγγέλου Αγγέλου έκανε ερώτηση στον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Κατσίβελη, γιατί χρειάζεται έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια. Κατσίβελης δεν υπάρχει οριστικά για την φετινή χρονιά, γιατί δεν αφήνει κανέναν ο Ολυμπιακός.

Εννοείται ότι ο Άρης θα παραταχθεί στο ματς με τον Πανιώνιο για τον ημιτελικό κυπέλλου με το υπάρχον ρόστερ, όμως σκέψεις για ενίσχυση υπάρχουν, ειδικά αν αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA.

 

To Top