ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά την επιστροφή, στόχος άλλες τέσσερις μεταγραφές για τον Άρη

Ο Άρης μετράει ήδη τις πρώτες του τέσσερις προσθήκες. Πάβισιτς, Ματαρίτα, Χουτεσιώτης και Φατόρε, αποτελούν το πρώτο “μέρος” των μεταγραφών του Άρη της περιόδου 2023-24. Πλην του Χουτεσιώτη, οι άλλοι τρεις, είτε λίγο, είτε πολύ, πήραν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη….

Αυτές αφορούν τα πλάγια της επίθεσης, όπου μετά και την αποχώρηση του Ματέο Γκαρσία έχουν περιοριστεί κατά πολύ οι επιλογές, στο αριστερό άκρο για να αντικατασταθεί ο Μάρβιν Πίρσμαν που οδεύει προς Γκρόνιγκεν, στο κέντρο της άμυνας, με δεδομένη την απόφαση να λυθεί η συνεργασία και με τον Ενκουλού (ήδη υπάρχει προ των πυλών συμφωνία με τον Αηδόνη) και φυσικά στην επίθεση. Ο στόχος του Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι προφανής.

Ως την αναχώρηση της ομάδας για το Μπάνσκο, το επόμενο Σάββατο (1/7) για το δεύτερο σετ φιλικών αγώνων, να έχουν καλυφθεί κι άλλο τα κενά στο ρόστερ και φυσικά ο Τόλης Τερζής να έχει στη διάθεσή του για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες, αρκετά από τα νέα πρόσωπα και τον χρόνο να δουλέψει μαζί τους εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.

To Top