Μετά την «Μarca» και η «Αs»: «Κλείνει σήμερα ο Κόκε»

Οι Ισπανοί είτε γνωρίζουν κάτι περισσότερο, είτε βιάζονται… Μετά τη «Marca» ήταν σήμερα η σειρά της «AS» να αναφέρει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Σέρχιο Κόκε στον Άρη, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα γίνει σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στο σχετικό ρεπορτάζ, στο οποίο γίνεται λόγος για τις ανακατατάξεις στο ρόστερ της Ράγιο Βαγεκάνο, αναφέρεται ότι: «Αυτοί που είναι κοντά στον να αποχωρήσουν από τη Ράγιο είναι οι Κόκε και Μποτέλιο. Ο παίκτης από τη Μάλαγα ίσως κλείσει σήμερα με τον Άρη Θεσσαλονίκης».

Υπενθυμίζουμε βέβαια, ότι ανάμεσα στον Άρη και τον Κόκε υπάρχουν συνομιλίες, οι οποίες έχουν κολλήσει στο οικονομικό, παρά τη αμοιβαία διάθεση συνεργασίας και άσχετα με τα όσα υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής.

Ο ίδιος ο Κόκε, από την πλευρά του δημοσιοποίησε τις σκέψεις του, μέσα από το facebook, σε μια τοποθέτηση που σε παλαιότερες εποχές θα αποκαλούταν «γραπτή δήλωση», αλλά η τεχνολογία, βέβαια τρέχει…

Πάντως, ο Ισπανός, ο οποίος ήταν στη Μάλαγα το Σαββατοκύριακο επέστρεψε από χθες το βράδυ στη Μαδρίτη για να ενταχθεί από σήμερα στη Ράγιο Βαγεκάνο όντας μέχρι τώρα τυπικά παίκτης της ισπανικής ομάδας.

To Top