Αναζήτηση στην Ισπανία με εμπόδια, με το δίδυμο στο Περιστέρι

Η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ βρίσκεται από την διοίκηση του Άρη σε πλήρη εξέλιξη. Πεδίο… δράσης κυρίως η ισπανική αγορά, αλλά υπάρχουν σημαντικά εμπόδια. Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται και οι πιθανότητες ώστε το δίδυμο Γιάννη Μιχαλήτσου και Γιώργου Σεμερτζίδη να καθίσουν στο τιμόνι της ομάδας στα δυο πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Πέμπτη στο κύπελλο, Κυριακή στο πρωτάθλημα).

Πέρα από τα ονόματα για τα οποία το PRESSARIS σας έχει ενημερώσει (Τάπια-Λίγιο), στην ατζέντα των διοικούντων υπάρχει ένα ακόμα όνομα το οποίο έχει κερδίσει έδαφος, απασχολεί έντονα και κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη τελική επιλογή. Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ γίνεται αποδέκτης προτάσεων από διάφορους ατζέντηδες, κυρίως ευρωπαίων προπονητών. Την διαπραγμάτευση έχει αναλάβει εξολοκλήρου ο Γιάννης Κόντης ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε εγρήγορση για να κλείσει το θέμα του τεχνικού. Είναι επίσης δεδομένο ότι η προσπάθεια εστιάζεται σε συγκεκριμένη σχολή, την Ισπανική.

Υπάρχουν όμως αρκετά εμπόδια που πηγάζουν στο να κλείσει άμεσα ο νέος προπονητής και οι υποχρεώσεις των κίτρινων δεν μπορεί να περιμένουν.

Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Σεμερτζίδης συγκεντρώνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και κυρίως έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι γνωρίζουν το υλικό και τις δυνατότητες τους, τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν, στοιχεία που υπερτερούν στην παρούσα φάση από έναν ξένο προπονητή, ο οποίος θα χρειαστεί σίγουρα ένα εύλογο χρονικό διάστημα να τα αποκτήσει.
Στην Αλκμήνης θα εξαντλήσουν όλα τα ενδεχόμενα μέχρι να βρεθεί ο καταλληλότερος προπονητής από το εξωτερικό. Μέχρι τότε, οι κίτρινοι θα βαδίσουν με το προπονητικό δίδυμο Γιάννη Μιχαλήτσου, Γιώργου Σεμερτζίδη.

 

To Top