Τα λένε και με τον Φατί…

Μια ακόμη συνάντηση με ατζέντη ποδοσφαιριστή θα έχουν μέσα στις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ο εκπρόσωπος του Ρικάρντο Φατί θα βρίσκεται στην Ελλάδα, για να έχει μια συζήτηση με τους ιθύνοντες του Άρη, στην οποία δεν αποκλείεται να προσκομίσει και κάποια πρόταση, η οποία θα αξιολογηθεί.

Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχει αρκετή… φιλολογία στην υπόθεση του Γαλλοσενεγαλέζου μέσου. Μετά τις… υπερβολές του “sport24.com”, τις οποίες αναπαρήγαγε και η έγκυρη «Figaro» (αναφέρονταν ότι ο χαφ του Άρη ακόμη και εντός της ημέρας θα συζητούσε με τη διοίκηση της ΠΑΕ το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου του, καθώς έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλες ομάδες) δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.

Παράλληλα, στα αυτιά του Φατί έχουν φτάσει αρκετές «σειρήνες», κυρίως από τη Γαλλία και πριν μερικές βδομάδες από το Ισραήλ, με την Μακάμπι Χάιφα. Από Γαλλία υπάρχει το σχεδόν… μόνιμο ενδιαφέρον (στα… λόγια) της Μονακό, που έχει περάσει στα χέρια Ρώσου επιχειρηματία ο οποίος ενδιαφέρεται να επενδύσει πολλά χρήματα, όμως η προοπτική της δεν δελεάζει τον παίκτη του Άρη, καθώς η ομάδα του πριγκιπάτου παίζει στη δεύτερη κατηγορία, όπως για τον ίδιο λόγο και η Λάνς, που επίσης τον θέλει.

Παράλληλα, στο παιχνίδι της απόκτησης του υπάρχουν και άλλες ομάδες. Όμως εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μια και τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Άρης, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013, ενώ και ο ίδιος ο Φατί δεν έχει κρύψει ότι περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη και θα έφευγε μόνο εάν υπήρχε μια πολλή σπουδαία και δελεαστική πρόταση.

Εκτός, όμως, από τις μεταγραφικές σειρήνες, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους λόγους της παρουσίας του ατζέντη του Φατί στη Θεσσαλονίκη θα έχει να κάνει και με κάποιες καθυστερήσεις στο οικονομικό, αν και υπάρχει από την πλευρά της διοίκησης η προφορική δέσμευση ότι είναι ένα γενικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπιστεί μέσα στον Ιανουάριο.

To Top