Ελάχιστη η ανταπόκριση του κόσμου στο πακέτο των 24 ευρώ

Έχουν περάσει οχτώ ημέρες από τότε που η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το “πακέτο” εισιτηρίων με 24 ευρώ για τους τρεις αγώνες της στην φάση “Last 16” του Γιούροκαπ και η ανταπόκριση είναι ελάχιστη… Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν πουληθεί περισσότερα από 300-350 πακέτα εισιτηρίων.

Στις 2 Ιανουαρίου η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα διαθέσει τα εισιτήρια των αγώνων με τη Κίμκι, την Βιλερμπάν και τη Ντόνετσκ σε πακέτο των 24 ευρώ, δηλαδή οχτώ ευρώ για το κάθε παιχνίδι, ώστε να γίνουν οι αγώνες σε γεμάτο γήπεδο και να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια των παικτών και του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Γιούροκαπ.

Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι ελάχιστη. Δεν έχουν πουληθεί περισσότερα από 300-350 πακέτα εισιτηρίων, μόλις 44 διατέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από τη Λέσχη Φίλων Άρη, ενώ παρότι υπήρχαν αρχικά τηλεφωνήματα και ενδιαφέρον στα γραφεία της ΚΑΕ, δεν δόθηκε συνέχεια.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν στόχο να διαθέσουν τουλάχιστον 5.000 εισιτήρια, που αντιστοιχεί περίπου 1.600 ανά αγώνα και μαζί με τα 1.200 διαρκείας, το γήπεδο να είναι τουλάχιστον 3.000 – 3.500 φιλάθλους.
Πακέτα εισιτηρίων διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ και θα υπάρχει και ειδικό εκδοτήριο στον αυριανό αγώνα με το Περιστέρι.

To Top