Προς διαζύγιο με Βράνιες, εάν…

Το θέμα του Γιούριτσα Βράνιες θα τεθεί επί τάπητος σε συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στους ανθρώπους του Άρη και του ατζέντη του. Μέσα στις επόμενες μέρες ο εκπρόσωπος του Κροάτη θα συζητήσει με τους κίτρινους το μέλλον του έμπειρου μέσου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα προβλήματα από τους συνεχόμενους τραυματισμούς είναι αρκετά και δεν επέτρεψαν στον 32χρονο Κροάτη να πάρει χρόνο συμμετοχής, ακόμη και όταν υπήρχε η μεγάλη θέληση για στήριξη από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Η πλευρά Βράνιες θέλει είναι να πληροφορηθεί αν βρίσκεται στα πλάνα ώστε να αποφασίσει αν θα παραμείνει ως το καλοκαίρι ή θα αποχωρήσει αναζητώντας αλλού την τύχη του.
Το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούν οι δυο πλευρές στο διαζύγιο στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης και του ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να θυμίσουμε ότι οι κίτρινοι στην περίπτωση Βράνιες είχαν κάνει συμφωνία με τον παίκτη τον Σεπτέμβριο (ήρθε στην μεταγραφική περίοδο για τους ελεύθερους παίκτες), ώστε να του καταβάλλεται μόνο ο μηνιαίος μισθός. Οπότε οποιαδήποτε λύση συνεργασίας δεν θα επιφέρει επιπρόσθετο οικονομικό κόστος.

To Top