Τους πήραν και τα αυτοκίνητα στο Περιστέρι!

Το Περιστέρι το οποίο καλείται αύριο να κερδίσει ο Άρης στο φινάλε του πρώτου γύρου υπολειτουργεί. Ο Ρίτσαρντ Ρόμπι, κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη αποκάλυψε πως η εταιρεία αυτοκινήτων που συνεργάζεται η ομάδα, πήρε πίσω όλα τα αυτοκίνητα των παικτών γιατί δεν υπήρχαν χρήματα!

Ο κατήφορος του Περιστερίου τελειωμό δεν έχει. Ο αυριανός αντίπαλος του Άρη αντιμετωπίζει από την αρχή της χρονιάς οικονομικά προβλήματα και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κίνδυνου. Δεν έχουν περάσει τρεις εβδομάδες όταν μετά την ήττα από το Ρέθυμνο ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε πως οι τρεις ξένοι παίκτες του κοιμήθηκαν την προηγούμενη του αγώνα σε έναν διθέσιο καναπέ. Τα προβλήματα είναι καθημερινά οι παίκτες παραμένουν εδώ και καιρό απλήρωτοι και κανείς δεν ξέρει πόσο θα αντέξουν ακόμα να κάνουν υπομονή.

Ο Ρίτσαρντ Ρόμπι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και αποκάλυψε πως πλέον δεν έχουν ούτε αυτοκίνητα! “Μπάσκετ στην Ελλάδα… Η εταιρία αυτοκινήτων ήρθε χθες στο γυμναστήριο και μας πήρε όλα τα αυτοκίνητα επειδή δεν υπάρχουν λεφτά. Ευχαριστώ”, έγραψε στη σελίδα του στο facebook…

Ο πρώτος σκόρερ του Περιστερίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα δώσει το παρών αύριο στην αναμέτρηση με τον Άρη ενώ στην αποστολή δεν θα βρίσκεται και ο Έρικ Μπόατενγκ.

To Top