ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά την ονοματοδοσία και μνημείο για τον Άλκη

Δεκτό έγινε χθες από την Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του Δήμου Θεσσαλονίκης το αίτημα του Ερασιτέχνη Άρη τη μετονομασία της οδού Γαζή σε οδό Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για τον δρόμο όπου ο 19χρονος φίλος του Άρη δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Τελικά αποφασίστηκε να μετονομαστεί ολόκληρος ο δρόμος, υπάρχει μία εισήγηση για να τοποθετηθεί και πλάκα, όλοι περιμένουν την εισήγηση για το αρχιτεκτονικό ώστε να ξεκαθαρίσει σε ποιο σημείο θα τοποθετηθεί αυτή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χθες στην ανακοίνωσή του και ο Ερασιτέχνης Άρης: “Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι κινήσεις για την υλοποίηση του έτερου αιτήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Άλκη, για την τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος φοιτητής”.

Υπενθυμίζεται, ότι στο Google maps η σχετική εφαρμογή για τους χάρτες, δείχνει το σημείο δολοφονίας αναγράφοντας: “Άλκη ζεις”!

Εφόσον βάλει κάποιος στην αναζήτηση την “τοποθεσία” στους χάρτες της Googole: “Άλκης ζεις” ή απλά “Άλκης” αυτόματα ο περιηγητής του βγάζει σημείο “ΆΛΚΗ ΖΕΙΣ”, στο ακριβές σημείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο δολοφονημένος Άλκης Καμπανός!

 

To Top