ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Μετά τη δολοφονία του Άλκη, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά»

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού ήταν ένα σημείο στο οποίο αν γράψει κάποια στιγμή βιβλίο ο Μπρούνο Γκάμα θα έχει ξεχωριστώ κεφάλαιο σε αυτό. Αυτό το γεγονός άλλαξε τον τρόπο σκέψης πολλών ποδοσφαιριστών του Άρη και τους έκανε περισσότερο οικογένεια απ’ ότι ήταν!

Ο Μπρούνο Γκάμα μιλάει στην ιστοσελίδα “gazzeta” για τον Άλκη:

Ήσουν στον Άρη την περίοδο που δολοφονήθηκαν ο Τόσκο Μποζατζίσκι και ο Άλκης Καμπανός. Πως ζήσατε αυτές τις ημέρες σαν οικογένεια του Άρη;

Ήταν λυπηρές στιγμές. Δεν μπορείς να περιμένεις, δεν μπορείς να φανταστείς πως θα γίνει κάτι τέτοιο τόσο κοντά στο γήπεδο, μέσα στη μέση του δρόμου. Νέος κόσμος. Ήταν λυπηρό. Στα αποδυτήρια συζητάγαμε πως έγινε κάτι τέτοιο. Εντάξει μπορείς να αγαπάς την ομάδα σου και να είσαι φανατικός, όμως υπάρχουν όρια. Ήταν τραγικό.

Η δολοφονία του Άλκη επηρέασε τα αποδυτήρια του Άρη;

Μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Μας έκανε πιο οικογένεια. Οι επαγγελματίες παίκτες πρέπει να είμαστε μαζί σε αυτές τις στιγμές για να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε όσο γίνεται αυτά τα φαινόμενα και να κάνουμε τον κόσμο να σκεφτεί για τις πράξεις τους. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά. Είναι καλό οι ποδοσφαιριστές να δείχνουν σε αυτές τις στιγμές πως είναι μαζί.

Μίλησες με τους γονείς του Άλκη;

Εγώ όχι. Δεν ξέρω αν μίλησε ο Δεληζήσης που ήταν ο αρχηγός.

To Top