ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπρούνο Γκάμα: “Έτσι ήρθα στον Άρη – Αυτά μου είπαν οι Βιεϊρίνια, Γκαρσία και Καρυπίδης”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Μπρούνο Γκάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο με τον οποίο φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων ξεκαθαρίζει στο πως έγινε το deal και ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με ποιους μίλησε αλλά και το ότι ένιωσε βασιλιάς μετά από ένα ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ.

“Είχα ήδη κάποιες προτάσεις από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, αλλά ήθελα να ανήκω σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Περίμενα για κάτι τέτοιο… Ετσι ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, που μιλάει καλά ισπανικά, ήρθε σε επαφή μαζί μου τον Ιούνιο – Ιούλιο. Μου είπε ότι ήθελε να με φέρει στην Ελλάδα και άρχισε να μου μιλάει αρχικά για την ΑΕΚ, για την οποία ήμουν θετικός φυσικά. Μετά μου είπε για τον Άρη. Ζήτησα να το σκεφτώ, διότι πριν πάω σε μια άλλη χώρα θέλω να μάθω όσο περισσότερα πράγματα γίνεται. Ετσι, όταν ήμουν έτοιμος, είπα το «ΟΚ»” είπε αρχικά ο νυν παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας σε δηλώσεις του στο gazzetta.

Πώς θυμάσαι την πρώτη σου μέρα στη Θεσσαλονίκη;

Ήταν μια πολύ ζεστή ημέρα, προσγειώθηκα το βράδυ. Είχα φτάσει με τον ατζέντη μου και ήδη είχα μιλήσει με τον Βιεϊρίνια, αλλά όχι με τον Ούγκο Σόουζα που τον ήξερα. Μετά μίλησα με τον Ματέο Γκαρσία. Ο Βιεϊρίνια μού είπε «έλα – έλα, έρχεσαι στην καλύτερη πόλη. Δεν θα σου λείψει το παραμικρό. Από τα πρώτα άτομα που συνάντησα ήταν ο Ούγκο Σόουζα με βοήθησε να εγκλιματιστώ. Η πρώτη εντύπωσή μου ήταν θετική αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλά τα πράγματα. Φυσικά είχα μάθει για τον Αρη πόσο μεγάλη ομάδα είναι, αλλά αυτό το πάθος των οπαδών της ομάδας ήταν απίστευτο».

Σου μίλησε για την αντιπαλότητα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ;

Δεν θυμάμαι, ίσως… Απλά του ζήτησα πληροφορίες για την πόλη και τη ζωή εκεί.

Ο Καρυπίδης τι σου είχε πει;

Με πίεσε πολύ, μου έδειξε εμπιστοσύνη. Μου είπε «σε ‘χω δει, ξέρω τι μπορείς να κάνεις». Είναι ένας ξεχωριστός πρόεδρος για εμένα.

Αρα να φανταστώ ότι δεν μετάνιωσες για την απόφασή σου να έρθεις στον Άρη.

Όχι, όχι… Έμεινα στην ομάδα αρκετό διάστημα και από την αρχή το αίσθημα που είχα ήταν πολύ ζεστό. Ο Άρη είναι από τα κλαμπ που ήμουν πολύ χαρούμενος και αγαπούσα να παίζω. Ενιωθα πολύ καλά στην πόλη, η οικογένειά μου ήταν ευτυχισμένη στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν καλά από την αρχή εκεί.

Πώς θυμάσαι τα γκολ που πέτυχες κόντρα στον ΠΑΟΚ;

Είναι τα ματς στα οποία θες να σκοράρεις. Είναι απίστευτο να σκοράρεις και νικάει η ομάδα σου σε ντέρμπι. Ο Αρης είναι ομάδα που θέλει να παίρνει τίτλους και τέτοια ντέρμπι μένουν για πάντα μέσα σου.

Την επόμενη μέρα από το ντέρμπι, όταν έχεις σκοράρει νιώθεις βασιλιάς στην πόλη;

Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Ο κόσμος είναι φανατικός με την ομάδα σου και όπου σε δουν σε αποθεώνουν. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος φανατισμός σε πολύ έντονο βαθμό. Κι αυτό είναι και καλό και κακό.

To Top