Μετά τις (τέσσερις) εξαγγελίες της ΚΑΕ, έρχονται και οι υπογραφές με την Πειραιώς

Εντός των επόμενων ημερών θα μπουν οι υπογραφές και από την Τράπεζα Πειραιώς και θα επισημοποιηθεί η συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης, η οποία έχει εξαγγελθεί από τον Λευτέρη Αρβανίτη όχι μόνο δύο φορές, όπως έγραψε χθες το PRESSARIS, αλλά τέσσερις.

Πέρα από τα όσα είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο για την εκδίκαση του άρθρου 99 ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και πέρα όσων είχε πει ανήμερα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της συμφωνίας με την Τράπεζα Πειραιώς και στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με αφορμή την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99.

Στις 23 Ιανουαρίου ο κ. Αρβανίτης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: “Είναι πολλά τα χρήματα που απαιτούνται, ξέχωρα από τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ΚΑΕ για να είμαστε συνεπείς. Για τον λόγο αυτό θα συναντηθούμε με τους μετόχους της ΚΑΕ Άρης. Ήρθε η στιγμή όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στον Άρη. Η οικονομική κια ηθική στήριξη είναι επιβεβλημένη. Περιμένουμε έμπρακτα από τους μετόχους να βοηθήσουν την διοίκηση και να την στηρίξουν. Οι άνθρωποι του Aris Golden Club θα βγουν πιο δυναμικά μπροστά. Συνεργαζόμαστε στενά με το εμπορικό μας τμήμα για να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία εισροή χρημάτων, όπως επίκειται να ανακοινωθεί μια συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς (για έκδοση πιστωτικής κάρτας). Σπουδαία και μεγάλη συμφωνία, θα αποφέρει στην ΚΑΕ περίπου 200.000 ευρώ τον χρόνο, λειτουργεί γεωμετρικά σε βάθος χρόνου πενταετίας”.

Επίσης, στις 24 Φεβρουαρίου, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών (φωτογραφία) υπήρχε διαφήμιση της συγκεκριμένης τράπεζας στο παρκέ του Nick Galis Hall, κάτι που αποτελεί μέρος της επικείμενης συνεργασίας.

Επίσης, στις 10 Μαρτίου ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ, Νίκος Στακιάς είχε εξαγγείλει για άλλη μια φορά την συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς στην διάρκεια της εκδήλωσης της ΚΑΕ προς τιμήν των χορηγών και των κατόχων διαρκείας.

Είναι σαφώς μια συμφωνία που θα βοηθήσει την ΚΑΕ και όσο το δυνατόν πιο σύντομα επισημοποιηθεί με τις υπογραφές και των στελεχώς της Πειραιώς, τόσο το καλύτερο για τον Άρη.

 

To Top