Μετά τον φόβο η… ανακούφιση για Παπανικολάου

Ανακούφιση… Αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που μπορεί να αισθάνθηκε ο Κώστας Παπανικολάου όταν έμαθε την ιατρική γνωμάτευση σχετικά με τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο στον αγώνα των Rockets με τους Timberwolves.

Ο Ελληνας φόργουορντ δεν πρόκειται να χάσει περισσότερο από 10-14 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι πριν από τα Χριστούγεννα θα είναι πάλι παρών στους αγώνες του Houston. “Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Είμαι χαρούμενος που είναι έτσι η κατάσταση. Φαίνεται ότι θα χρειαστώ 10-14 ημέρες μέχρι ν επιστρέψω. Εχουμε σπουδαίο (ιατρικό) σταφ που κάνει σπουδαία δουλειά και αυτό θα κάνουν προκειμένου να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό” τόνισε ο Παπανικολάου μιλώντας στο CBS Houston.

“Πραγματικά φοβήθηκα. Ακόμα κι όταν μου είπαν αρχικά τι έχω, φοβήθηκα επειδή δεν ξέρεις ποτέ με τέτοιους τραυματισμούς. Γνωρίζεις καλύτερα την επόμενη μέρα, βλέπει πόσο μεγάλο είναι το πρήξιμο και τότε σου λένε οι γιατροί. Οπότε φοβήθηκα αρκετά αλλά δόξα το Θεό… Είμαι χαρούμενος που δεν είναι κάτι παραπάνω” πρόσθεσε ο “Παπ”.

Πηγή: nba.sport24.gr

To Top