“Ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες ο Άρης» (photos)

Η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδας (Ε.Σ.Β.Ε.), όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργάνωσε με επιτυχία την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά (bazaar) της στις εγκαταστάσεις του σωματείου. Στην αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία συμμετείχε και ο Άρης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως διαθέτει ως σύλλογος και κοινωνικές ευαισθησίες.

Παράλληλα με την Χριστουγεννιάτικη εορταγορά, διοργανώθηκε σήμερα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο «4ος τηλεμαραθώνιος αγάπης Livemedia», ο οποίος μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο από το καινοτόμο κανάλι Livemedia.

Ο Άρης συμμετείχε ενεργά στην αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία με την παρουσία αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, καθώς και εκπροσώπων του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Στους ανθρώπους της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας παρέδωσαν μια επετειακή φανέλα για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας και μια μπάλα με τις υπογραφές των μελών του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, καθώς και αναμνηστικά του Άρη.

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος, από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, αναφέρθηκε στην αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, αναδεικνύοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας μας.

Μια δήλωση, που μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο, μέσα από το καινοτόμο κανάλι Livemedia. «Είμαστε μια ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες. Κάτι που ο Άρης το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια. Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ και συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδας. Εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότεροι να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια».

πηγή: arisfc.gr

To Top