“Eχουμε βρει ρυθμό, να μην πέσουμε από την κορυφή”

Ο Ηλίας Προβατίδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νίκης του Άρη με 2-1 επί του Απόλλωνα Αρναίας, για την εμφάνιση της ομάδας, τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν αλλά και την δική του απόδοση.

 Για το παιχνίδι: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Βάλαμε δύο όμορφα γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα περισσότερα. Για 30-40 λεπτά κάναμε καλή εμφάνιση, στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως επαναπαφθήκαμε και δεχτήκαμε το γκολ. Στην επανάληψη δώσαμε προσοχή περισσότερο στην άμυνα, να κρατήσουμε το σκορ και να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό και έτσι θα πάμε μέχρι τέλους”.

Για τα τελειώματα των φάσεων και τις ευκαιρίες που έχασε ο Άρης: “Δεν είναι θέμα άγχους, αλλά στον παίκτη που θα βρεθεί στη φάση και την εκτέλεση που θα κάνει. Σε κάποιες φάσεις έγιναν καλά τελειώματα, αλλά δεν μπήκε το γκολ”.

Για την απόδοση του ίδιου ως αμυντικό χαφ: “Οπου να ζητηθεί να παίξω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι, είμαι καλύτερα”.

Για την παρουσία του Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας και την αντιμετώπιση των αντιπάλων: “Οποιος παίζει με τον Άρη, πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό και υπερβάλει. Κοιτάμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να μην πέσουμε από την κορυφή”.

To Top