ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά το Ίπσουιτς-Άρης 5-1, στο Καυτανζόγλειο είχε 30.000 κόσμo που πίστευε στην ανατροπή! (videos)

Σε αυτό το blog δεν θα αναφερθώ σε πολλά, αντιθέτως θα αρκεστώ σε λίγα ιστορικά στοιχεία τα οποία έχουν την δική τους ιδιαίτερη σημασία…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Καλώς λοιπόν όλους τους Αρειανούς να θυμηθούν πως αντιδρούσε ο κόσμος του Άρη, μετά από κάθε ήττα εκτός έδρας στην Ευρώπη, που “ψαλίδιζε” τις ελπίδες για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού.

Το 1980 έπειτα το 5-1 της Ίπσουιτς επί του Άρη στην Αγγλία, στο Καυτανζόγλειο είχε περισσότερους από το 30.000 φίλους των “κιτρινόμαυρων” αποφασισμένους για την μεγάλη ανατροπή! Μπορεί να μην έγινε ποτέ, αλλά σημασία έχει πως το πίστεψαν τότε απέναντι στην ισχυρή Αγγλική ομάδα. Αν δεν υπήρχε αυτό το κλίμα ο Άρης δεν θα έφτανε μία ανάσα από το θαύμα. Τελικό 3-1, με το γκολ των Άγγλων στο 75΄…

Το ίδιο έγινε και νωρίτερα το 1974 όταν μετά την ήττα με 3-1 εκτός από την Ραπίντ Βιέννης η Τούμπα ήταν κατάμεστη από τον κόσμο του Άρη αλλά ο αγώνας έληξε με 1-0, με το γκολ του Αλέκου Αλεξιάδη. Όπως κατάμεστο ήταν το Χαριλάου μετά από την ήττα με 4-1 εκτός από την Σεντ Ετιέν του Μισέλ Πλατινί την προηγούμενη σεζόν της Ίπσουιτς.

Γεμάτο επίσης το Χαριλάου κόντρα στην Κατοβίτσε το 1994, κατάμεστη ξανά η Τούμπα από 20.000 και πλέον Αρειανούς κόντρα στην Περούτζια το 2003 έπειτα από την ήττα 2-0 στην Ιταλία!

Ολα αυτά για τους αναποφάσιστους, αυτούς που ακόμα αναρωτιούνται αν πρέπει την Πέμπτη να είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης…

To Top