Μετά το Πάσχα παίζει πλέι οφ ο Άρης, την Κυριακή ξεκινούν οι ημιτελικοί!

Τα πάνω – κάτω έφερε η σημερινή, έκτακτη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, αφού αποφασίστηκε να ξεκινήσουν την Κυριακή (01/04) οι ημιτελικοί των πλέι οφ, που την περασμένη Δευτέρα είχαν αναβληθεί επ’ αόριστον! Πάντως, το φάιναλ φορ των θέσεων 5-8, με την συμμετοχή του Άρη, θα γίνει αναγκαστικά μετά το Πάσχα…

Μετά την παρέμβαση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος ζήτησε να διενεργηθεί από την ΕΕΑ έκτακτος έλεγχος στους φακέλους και των 11 ομάδων, στον απόηχο της καταγγελίας Ολυμπιακού και ΕΑ Πατρών σε βάρος του Ηρακλή, τα σωματεία – μέλη της Λίγκας αποφάσισαν να αλλάξουν πλεύση, δείχνοντας μάλιστα πνεύμα συνεννόησης.

Έτσι, τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ (Ηρακλής – Παμβοχαϊκός και Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός) θα ξεκινήσουν τελικά την Κυριακή (01/04), δηλαδή με καθυστέρηση πέντε ημερών σε σχέση με ό,τι είχε προγραμματιστεί αρχικά. Παράλληλα, βέβαια, θα προχωρήσει και ο έκτακτος έλεγχος από την ΕΕΑ…

Ο Άρης, πάντως, θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από τουλάχιστον 20 μέρες, αφού το φάιναλ φορ για τις θέσεις 5-8, με την συμμετοχή της διοργανώτριας Λαμίας, του ΠΑΟΚ και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δεν μπορεί να γίνει πριν το Πάσχα.

Και αυτό, επειδή τέσσερις παίκτες του Εθνικού έχουν κληθεί να συμμετάσχουν από την ερχόμενη εβδομάδα στις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων. Κατά συνέπεια, το ιδιότυπο φάιναλ φορ της Λαμίας δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από την Τετάρτη 18 Απριλίου.

Για μετά το Πάσχα οδηγούνται και τα παιχνίδια πλέι άουτ μεταξύ ΕΑ Πατρών και Παναθηναϊκού, αν και εξετάζεται ακόμη και το σενάριο να… παραμείνουν και οι δύο στην Α1 ανδρών και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν με 13 ομάδες!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top