ΟΠΑΠ: «Τα λεφτά δεν… αλλάζουν»

“Δεν πρόκειται να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση (5,5 εκατ. ευρώ για το τρέχον πρωτάθλημα και 8,5 εκατ. ευρώ για το επόμενο) παρά τα πρόσφατα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, αφού «είναι σε ισχύ οι ρήτρες βίας»”! Αυτό ήταν το μήνυμα που έδωσε σε συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση του ΟΠΑΠ κι αναφέρθηκε στην υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων ανάπτυξης του ΟΠΑΠ για το 2012!

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Γιάννης Σπανουδάκης σημείωσε ότι η φετινή χρονιά είναι μεταβατική για την αξία της εταιρείας. Παράλληλα, για το θέμα της χορηγικής συμφωνίας με την Σούπερ λίγκα o Σπανουδάκης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση (5,5 εκατ. ευρώ για το τρέχον πρωτάθλημα και 8,5 εκατ. ευρώ για το επόμενο) παρά τα πρόσφατα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, αφού «είναι σε ισχύ οι ρήτρες βίας».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του μονοπωλίου λέγοντας: «Κατά την δική μας ερμηνεία μέχρι το 2020 ο ΟΠΑΠ διαθέτει το μονοπώλιο για την διεξαγωγή των 11 παιχνιδιών του τόσο στα online όσο και στα offline κανάλια».

 Κληθείς να σχολιάσει αν το μονοπώλιο αυτό ισχύει και μετά το 2020 και συγκεκριμένα έως το 2030 βάσει της πρόσφατης επέκτασης της σύμβασης με το ελληνικό δημόσιο τόνισε: «Μετά το 2020 ο οργανισμός έχει το δικαίωμα διεξαγωγής παιχνιδιών αθλητικού στοιχηματισμού, όχι όμως κατά αποκλειστικότητα».

Αναφορικά με τον διαγωνισμό για την ανάδειξη νέου τεχνολογικού παρόχου, η διοίκηση ανέφερε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η βαθμολόγηση των τεχνικών προσφορών που κατέθεσαν οι δύο διεκδικητές, Lottomatica και Intralot. Στόχος είναι η ανάδειξη του αναδόχου να ολοκληρωθεί μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top