Μετά το Παλέ όλοι στη Μίκρα! Άρης – Κηφισιά (19.00) στο 100% ελληνικό ματς!

Αμέσως μετά το μπάσκετ… όλοι Μίκρα! Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (19.00) την Κηφισιά στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο να αφήσει πίσω του τις δύο ήττες, από Παμβοχαϊκό και Κομουνάλνικ, και να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας με τη νίκη του.

Το σημερινό παιχνίδι είναι το… ντέρμπι των αμιγώς ελληνικών ομάδων της Α1, καθώς όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν και ξένους στα ρόστερ τους. Ο Άρης και η Κηφισιά είναι οι μόνες ομάδες που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στο ελληνικό στοιχείο.

Οι κίτρινοι πέρα από την Κηφισιά θα πρέπει να βρουν τρόπο να καλύψουν και την κούραση που έχουν από το μακρινό ταξίδι μεσοβδόμαδα στην Λευκορωσία και το Γκρόντνο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Γιάτση που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Ο ΑΣ Άρης μέσα από το σάιτ του προσκάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο “ο ΑΣ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας στο σαββατιάτικο ματς με την Κηφισιά για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στη Μίκρα. Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη”.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Θέμελης, Βασιλειάδης, κομισάριος ο κ. Λαδάς.

 

To Top