Ο Αράνο θυμήθηκε Άρη και Κούπερ στο τέλος του από τη Ρίβερ!

Κεντρικό πρόσωπο στο ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ έγινε ο Κάρλος Αράνο, καθώς ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες. Ο πρώην παίκτης του Άρη δήλωσε πως θέλει να παίξει άλλα 6-7 χρόνια και μετά να γίνει προπονητής και αποκάλυψε ότι ο Έκτορ Κούπερ με τον οποίο συνεργάστηκε στον Άρη είναι ένας από τους τρεις προπονητές που του έχουν σημαδέψει την καριέρα!

Στα 32 του χρόνια ο Κάρλος Αράνο αναζητάει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ραμόν Ντίαθ, τεχνικός της Ρίβερ, δεν τον έχει στα πλάνα του και τον ενημέρωσε πως θα πρέπει να αναζητήσει αλλού συμβόλαιο. “Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως θα είμαι στην προετοιμασία. Ο Ραμόν μου είπε μετά την προπόνηση ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Είμαι πληγωμένος, γιατί κανείς δεν θέλει να φεύγει από μια μεγάλη ομάδα”, είπε ο Αράνο, προσθέτοντας πως “θα περιμένω προτάσεις από ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας. Είμαι 32 ετών και θα συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 37-38 μου χρόνια και μετά θα ξεκινήσω καριέρα προπονητή”.

Σε αυτό το σημείο ρωτήθηκε ποιοι προπονητές του έχουν σημαδέψει την καριέρα και εκεί θυμήθηκε τον Άρη και τον Έκτορ Κούπερ! “Ένας ένας ο (Άνχελ) Κάπα (τεχνικός της Ρίβερ το 2010), ο άλλος είναι ο Έκτορ Κούπερ που με κοούτσαρε στον Άρη Θεσσαλονίκης και ο άλλος είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον οποίο τη μια μέρα ήμασταν συμπαίκτες και την άλλη έγινε προπονητής μου”, απάντησε ο αριστερός μπακ.



To Top