Μετά το ρεπό, στο… μενού ο ΠΑΟΚ

Μια μέρα ρεπό “δώρο” από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή προς τους παίκτες του ήταν η σημερινή, όμως από σήμερα η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο για προπόνηση. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι μπροστά και ο Άρης φιλοδοξεί να κερδίσει μέσα στην Πυλαία για να συνεχίσει να κερδίζει έδαφος βαθμολογικά.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι συνεργάτες του θέλουν να “επαναφέρουν” τους παίκτες στην πραγματικότητα μετά την χθεσινή πρόκριση στους 16 του Γιούροκαπ. Ο Άρης δεν πέτυχε κάτι παραπάνω πέρα από τον στόχο που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς, όμως είναι μια διάκριση γι’ αυτόν τον Άρη, των κολεγιόπαιδων και των πολλών διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων.

Οι κίτρινοι έχουν βρει αγωνιστικό ρυθμό, έχουν βρει ομοιογένεια, έχουν βρει “χημεία” και με τα στοιχεία αυτά καλύπτουν τις όποιες αγωνιστικές αδυναμίες που προκύπτουν από την έλλειψη υψηλής ποιότητας. Ο Αλεξανδρής έχει παίξει σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση και πλέον θα ρίξει την προσοχή του στο να προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

To Top