ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεταγραφές για τρεις ομάδες του ομίλου του Άρη

Σε μεταγραφικές κινήσεις προχώρησαν τρεις ομάδες από τον 1ο όμιλο, που αγωνίζεται ο Άρης στη Γ’ εθνική.

Αναλυτικά:

Εθνικός Ν.Αγιονερίου

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, τον ένατο για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο απέκτησε ο Εθνικός Αγιονερίου. Πρόκειται για τον αμυντικό μέσο Γιώργο Κιβρακίδη, ο οποίος αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο 21χρονος Κιβρακίδης έχει ύψος 1,87 μ., κατάγεται από την Κοζάνη, όπου ξεκίνησε στις «ακαδημίες» του τοπικού Μακεδονικού. Από εκεί μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ Θεσαλονίκης, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο και αγωνίσθηκε στις μικρές ομάδες του «Δικεφάλου του Βορρά». Κατόπιν εντάχθηκε στο δυναμικό του Άρη με τον οποίο το 2012 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων. Φέτος αγωνίσθηκε με τα χρώματα της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Εορδαϊκός

Ο Εορδαϊκός απέκτησε τον 19χρονο Βασίλη Δερμιτζάκη (17/07/1997) από την ομάδα Κ20 της Βέροιας. Είναι κεντρικός αμυντικός, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Το Βυζάντιο προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου Φίλιππα Τερζίδη από τον Κεραυνό Κρηνίδων. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού πλάγιου επιθετικού και πέρσι για 6 μήνες αγωνίστηκε στον Αρη Ακροποτάμου, πριν επιστρέψει και πάλι στον Κεραυνό Κρηνίδων.

To Top