Μεταγραφές Superleague: Δανεικός ο Κίτσος στην Ομόνοια, παραχωρεί Μουργκ ο ΠΑΟΚ, στην Ανδόρα ο Αλμπάνης

Παίκτης της Ομόνοιας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Φώτης Κίτσος, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός για τη σεζόν 2022/23.

Η επίσημη ενημέρωση της Ομόνοιας:

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση του 19χρονου αριστερού ακραίου αμυντικού, Φώτη Κίτσου, με τη μορφή δανεισμού για μια αγωνιστική περίοδο. Ο Φώτης Κίτσος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς και κατά την περσινή σεζόν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, καταγράφοντας συνολικά οκτώ συμμετοχές. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδος.

Καλωσορίζουμε τον Φώτη Κίτσο στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Μετά τους Τέιλορ, Μιχάι, Τσιγγάρα, Λάμπρου ζυγώνει η ώρα γι’ ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Τόμας Μουργκ.  Τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Μουργκ επανήλθε στο προσκήνιο με νέο …. “μνηστήρα” την ομάδα της Πάφου.

Οι επαφές φέρεται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Με την καταληκτική ημερομηνία προσθαφαιρέσεων στα ρόστερ – και – των κυπριακών ομάδων να είναι απόψε το βράδυ, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα για τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό.

Στην FC Ανδόρα ομάδα της Segunda Division της Ισπανίας θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Αλμπάνης.

Ξεκαθαρίζει μέρα με τη μέρα το ρόστερ της ΑΕΚ, η οποία την Τετάρτη το απόγευμα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Χρήστου Αλμπάνη με τη μορφή δανεισμού στην FC Ανδόρα, ομάδα που αγωνίζεται στη Segunda Division της Ισπανίας.

Ο Έλληνας επιθετικός που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού συμφώνησε να πpαραχωρηθεί δανεικός στην ισπανική ομάδα για την τρέχουσα σεζόν, καθώς και ο ίδιος έβλεπε πως ο χρόνος του στην ΑΕΚ θα ήταν ξανά περιορισμένος.

Ο Αλμπάνης θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Ισπανία για τα διαδικαστικά, να περάσει δηλαδή από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στη συμφωνία της ΑΕΚ με την Ανδόρα δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του.

To Top