ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφικό alert! H ανάγκη ενίσχυσης με (δυο) στόπερ και μέσο είναι πιο επιτακτική από ποτέ!

Ο Άρης βιώνει ακόμη μια… ιδιαίτερη προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Οι λόγοι πολύ απλοί και ξεκάθαροι:

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Α. Δεν γνωρίζει επίσημα εάν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές, αν και έχει προφορικά δεχθεί ένα θετικό κλίμα αλλά οφείλει να περιμένει μέχρι 30 Ιουνίου…

Β. Ξεκίνησε προπονήσεις μετρώντας αγωνιστικά εμπόδια, όπως αυτά των τραυματισμών των Τζέγκο, Ροζ και του θετικού τεστ Covid-19 του Σάσα. Μια προετοιμασία χωρίς τα βασικά “γρανάζια” είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη.

Γ. Προέκυψε το ενδεχόμενο της μεταγραφικής αποχώρησης του Ροζ, μια και η πρόταση και για την ομάδα και τον παίκτη, μοιάζει επί της ουσίας δελεαστική.

Δ. Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Αστάνα δεν… περιμένουν με τον κλοιό να σφίγγει και ο Άλης Μάντζιος καλείται να παρουσιάσει μια ετοιμοπόλεμη ομάδα για να αποδείξει στην πράξη, ότι δικαιούται θέσης στους ομίλους του Europa Conference League.

Με αυτά τα δεδομένα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η ανάγκη ενίσχυσης με…δύο στόπερ και μέσο πιο επιτακτική από ποτέ!

Εφ’ όσον αποχωρήσει ο Ροζ, ο Άρης μπαίνει στην αγωνιστική…. ρουτίνα με μόλις… δυο κεντρικά στόπερ τους Μπεναλουάν, Δεληζήση κι ενώ πήγαινε για έναν ακόμη στόπερ, τώρα εκ των πραγμάτων οφείλει να πάει για άλλους δυο! Και μάλιστα, ο ένας να είναι πρώτης γραμμής κι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πίεση των αποτελεσμάτων.

Σε ότι αφορά τους μέσους, με τα… μηχανάκια Τζέγκο (δεν παίζει σίγουρα στα ματς με Αστάνα) και Σάσα (η επιστροφή του θα δείξει τον βαθμό ετοιμότητας του), να είναι στα πιτς, προκύπτει η… μοναξιά του κέντρου για τον Ματίγια, υπογραμμίζοντας εμφατικά την ανάγκη ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ο Άρης, η διοίκηση, ο Καρυπίδης, γνωρίζουν τις αδυναμίες της ομάδας και καλούνται να τις… επουλώσουν!

To Top