ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυριακή… ραντεβού στο γήπεδο για Μπρούνο, Τζέγκο και Σάσα!

Ο Άρης επιστρέφει από τα 3-5 Πηγάδια σήμερα, ο Άκης Μάντζιος έσωσε ρεπό και για αύριο σε όλη την ομάδα, αλλά για τρεις παίκτες το… ραντεβού είναι στο γήπεδο.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μπρούνο, Τζέγκο και Σάσα. Ο πρώτος αποχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το ξενοδοχείο της αποστολής με προορισμό την Αθήνα, αφού γεννούσε η γυναίκα του. Όπως ήταν λογικό, έγινε αποδέκτης πολλών ευχών από την ομάδα, καθώς είναι μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή για τον ίδιο και δεν θα μπορούσε να είναι απών. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σήμερα κάνοντας μια διπλή προπόνηση την Κυριακή, που οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό, για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από κει και πέρα, ο Τζέιμς Τζέγκο θα συνεχίσει αύριο το ειδικό πρόγραμμα για να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν στην ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λούκας Σάσα που αναμένεται από την Βραζιλία, μετά την περιπέτεια του με τα θετικά τεστ Covid-19.

Κοινός στόχος στον Άρη είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές να καλύψουν το συντομότερο δυνατόν το χαμένο έδαφος και να φωνάξουν παρών στις ανάγκες της ομάδας.

To Top