ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μετεξεταστέος ο Αρης στο θέμα της Ευρώπης, θέλει δουλειά και ενίσχυση! Το μυαλό σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Κανείς δεν απαίτησε από τον Αρη  να είναι απόλυτα έτοιμος στα τέλη του Σεπτέμβρη, όμως ο αποκλεισμός από την Γουλφς θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Ο Γιάννης Καστρίτης φρόντισε να μπει ασπίδα σε όλους τους παίκτες και να ενημερώσει για την αναζήτηση ενός παίκτη που θα αποτελέσει τη 6η προσθήκη ξένου.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη παρουσιάστηκε ασύνδετη στην άμυνα και τρομερά μονοδιάστατη στην επίθεση με συνέπεια να εκτροχιαστεί από το παιχνίδι από τη στιγμή που σταμάτησαν να μπαίνουν τα μακρινά σουτ. Στην τελευταία περίοδο οι Λιθουανοί έκαναν επιμέρους σκορ 22-13 και προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος θα περιοριστεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

O Αρης πλήρωσε τα πολλά λάθη, τη μεγάλη αστοχία και την τραγική διαιτησία. Στην ουσία όμως το κεφάλαιο Ευρώπη έκλεισε πολύ νωρίς και ο Αρης πραγματικά αδίκησε τον εαυτό του. Χόρκλερ και Γκούντγουιν έκαναν πολύ κακό παιχνίδι και ο Τολιόπουλος πέταξε πολλές επιθέσεις του Άρη στα σκουπίδια. Χάγκινς και Νότε αποτελούν τη δύναμη πυρός του Αρη και  όσο άντεξαν ο Αρης είχε το πλεονέκτημα, όπως και ότι ο Καββαδάς ήταν η ευχάριστη έκπληξη.

“Δεν πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά. Τα αγαπάμε και ειδικά μετά από ήττες. Είμαστε στο ξεκίνημα μιας προσπάθειας και παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο είχε χαρακτήρα τελικού. Και να κερδίζαμε, θα έλεγα ότι είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε”, τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο ίδιος και οι παίκτες έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους, όμως η Ευρώπη αποτελεί παρελθόν με ότι αυτό συνεπάγεται και είναι πλήγμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

To Top