Μετονομάζεται σε “Νίκος Γκάλης” το Παλέ ντε Σπορ! Της Καλλιθέας στη Ρόδο…

Το όνομα του Νίκου Γκάλη θα πάρει το Παλέ ντε Σπορ! Όχι της Θεσσαλονίκης, αλλά της Καλλιθέας στην Ρόδο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου!

Όπως τόνισε ο κ. Διακοσταματίου στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για το φιλικό προς τιμή του Νίκου Γκάλη “είναι μεγάλη τιμή για ολόκληρο το νησί, το Δήμο Ρόδου και τον ΔΟΠΑΡ, η παρουσία του Νίκου Γκάλη, του κορυφαίου αθλητή όλων των εποχών, κατά την άποψη μου στο χώρο της καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και όχι μόνο. Είναι επίσης τιμή και χαρά μας που φιλοξενούμε στη Ρόδο το σύλλογο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδα, οι οποίοι μαζί με το Νίκο ξεκίνησαν και συνέχισαν να γράφουν μία λαμπρή ιστορία στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Η Ελλάδα είχε πάντα παράδοση στο μπάσκετ, ωστόσο η μεγάλη αλλαγή έγινε το 1987. Θέλω να καλωσορίσω στη Ρόδο το Νίκο Γκάλη και τον Χρήστο Κωνσταντινίδη και συγχαίρω τον κ. Γιάννη Τσακίρη που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που στήριξαν ομόφωνα την πρόταση.

Στη χώρα αυτή υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα σκέψης και αποδοχής αξιών και ρόλων. Όταν η κοινωνία δεν αποδέχεται τις αξίες φτάνουμε στην ισοπέδωση. Όμως υπάρχουν κοινωνίες που σκέφτονται να επαναφέρουν τους ρόλους και τις αξίες. Έτσι θα εισηγηθώ στο δημοτικό συμβούλιο να ονομαστεί το Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας σε ”Νίκος Γκάλης”. Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για μία οικογένεια. Ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν. Καλώ λοιπόν τον κόσμο στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο σύνδεσμο βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της ομάδας των επίλεκτων από τη Ρόδο. Στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθεί και ο κ. Μόσχος Καντής, ο οποίος πρώτευσε στο τρίαθλο, πριν από ενάμισι μήνα στο Άστρος Κυνουρίας. Αξίζει τιμή σε ανθρώπους που προοδεύουν σε ατομικό επίπεδο και προωθούν το όνομα της Ρόδου”.

 

To Top