Η Ρόδος φοράει τα καλά της για τον Γκάλη! “Το μπάσκετ είναι στο πετσί του Έλληνα”, δήλωσε ο Νικ

“Το μπάσκετ ταιριάζει στο πετσί του Έλληνα”. Τάδε έφη Νίκος Γκάλης στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε με αφορμή την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προς τιμή του στην Ρόδο!

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής υπογράμμισε πως “χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στη Ρόδο, αφού είναι γνωστό πως ο πατέρας μου κατάγεται από τον Άγιο Ισίδωρο. Θεωρώ τη Ρόδο πάντα ως πατρίδα μου και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα τιμηθώ σ’ ένα παιχνίδι που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα δω παλιούς φίλους, συμπαίκτες και αντιπάλους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνει μία πολύ ωραία εκδήλωση” και πρόσθεσε: “Ένα από τα λίγα πράγματα που πάει καλά στη χώρα αυτή είναι το μπάσκετ. Βγαίνουν συνεχώς νέα ταλαντούχα παιδιά και ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι άθλημα που ταιριάζει στον Έλληνα, το έχει στο πετσί του”.

Για άλλη μια φορά ρωτήθηκε για πιθανή εμπλοκή του στο σημερινό μπάσκετ από κάποιο πόστο και απάντησε πως “δεν ξέρω, δεν το κυνηγάω και δεν το έχω σκεφτεί. Δεν είμαι άνθρωπος που λέει κατηγορηματικά όχι, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι”.

Στο φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη θα συμμετάσχουν δόξες του παρελθόντος: Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Σιγάλας, Γιάννης Σιούτης, Ντίνος Αγγελίδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Ντέϊβιντ Στεργάκος, Νίκος Κούβελας, Χρήστος Χριστοδούλου, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Άγγελος Κορωνιός, Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Νίκος Τόλιας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Δημήτρης Καζιάνης και Βασίλης Ντάκουλας.

 

To Top