Δημοσκόπηση PRESSARIS: «Όπλο» του Κατσαβάκη, η εμπειρία του στα δύσκολα!

Η εμπειρία του Μάκη Κατσαβάκη στο να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του νέου τεχνικού του Άρη! Αυτό πιστεύει η πλειοψηφία των φιλάθλων, που έχουν καταθέσει την άποψή τους στη δημοσκόπηση του PRESSARIS, απαντώντας στο ερώτημα «Ποιο είναι το σημαντικότερο ‘εφόδιο’ του Κατσαβάκη;»

Από τους 250 και πλέον επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου που έχουν συμμετάσχει στη δημοσκόπηση, το 55% πιστεύει ότι πάνω απ’ όλα θα μετρήσει το γεγονός ότι ο Σερραίος προπονητής «είναι έμπειρος στις δύσκολες καταστάσεις».

Οι οπαδοί των «κίτρινων» εκτίμησαν κατά δεύτερο λόγο την ειλικρινή επιθυμία του Κατσαβάκη να εργαστεί σ’ αυτόν τον Άρη, αποδεχόμενος την πρόκληση. Η απάντηση «ήθελε πραγματικά να έρθει στην ομάδα» έχει πάρει το 23% των ψήφων μέχρι στιγμής.

Ακολουθεί από κοντά η απάντηση ότι ο Μάκης Κατσαβάκης «ξέρει να δουλεύει με νέους παίκτες», με ποσοστό 18%, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο στοιχείο θα έχει κομβική σημασία για το «χτίσιμο» της ομάδας.

Τέλος, ένα 4% των φιλάθλων θεωρεί ως σημαντικότερο «εφόδιο» για τον νέο προπονητή ότι ξέρει καλά… τι εστί Άρης. Η απάντηση «έχει ξαναπεράσει από τον Άρη με επιτυχία» προτιμήθηκε από κάποιους, με δεδομένο ότι ο Σερραίος τεχνικός είχε ξαναβρεθεί στα αποδυτήρια του συλλόγου πριν από οκτώ χρόνια και είχε φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Η δημοσκόπηση του PRESSARIS συνεχίζεται! Οι προτεινόμενες απαντήσεις, από τις οποίες μπορούν να επιλέγουν οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου, είναι οι παρακάτω:

– Είναι έμπειρος στις δύσκολες καταστάσεις
– Ήθελε πραγματικά να έρθει στην ομάδα
– Ξέρει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες
– Έχει ξαναπεράσει από τον Άρη με επιτυχία

Καταθέστε κι εσείς την άποψή σας, ψηφίζοντας στο ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης, στο κάτω δεξιό άκρο της αρχικής σελίδας του PRESSARIS!

To Top