Μετράει τις πληγές του με τους τραυματίες…

Ο Άρης είχε πάθος, είχε διάθεση. Δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής απέναντι στον ΠΑΟΚ, εάν ήταν πιο τυχερός σε μια, δυο περιπτώσεις, εάν η διαιτησία στεκόταν στο ύψος της και φυσικά εάν δεν έχανε από τραυματισμούς δυο από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά.

Ο Άρης έχασε νωρίς, μόλις στο 57’ τον Καστίγιο από τραυματισμό, ενώ λίγο αργότερα έχασε και τον Γιαννιώτα από χτύπημα αντιπάλου. Η πρώτη εκτίμηση σε ότι αφορά την κατάσταση των δυο παικτών δείχνει ότι οι περιπτώσεις των δυο συγκεντρώνουν έναν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Για τον μεν Καστίγιο εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση και είναι αμφίβολη τη συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα και ενώ ο Άρης μετράει τις… ανοιχτές πληγές του, ο Γιαννιώτας ένα χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο, «προίκα» από το παιχνίδι των αντιπάλων του.

Και οι δυο θα εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή και ανάλογα αυτός θα αποφασίσει για το είδος και την πορεία της αποθεραπείας τους. Κατά γενική ομολογία, οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν από αυτούς που θα μπορούσαν να κάνουν… ζημιά στον αντίπαλο και η αποχώρησή τους αποτέλεσε σημαντική απώλεια για τους κίτρινους.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top