Νέτο: «Όσοι είδαν, ξέρουν τι έγινε και τι όχι» (video)

Ο Νέτο δεν θέλησε να σχολιάσει ούτε το πέναλτι που έγινε στον ίδιο, ούτε την αποβολή του Κρέσιτς που ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε ποτέ. Αρκέστηκε να πει ότι ο καθένας που είδε τον αγώνα μπορεί να κρίνει τι έγινε και τι όχι…

Ο Βραζιλιάνος τόνισε αρχικά πως “ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ήρθαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε είχαμε τις ευκαιρίες και απο εκεί και πέρα όπως πήγε το παιχνίδι θεωρώ ότι ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα”.

Για τις δύο κραυγαλέες φάσεις κατά του Άρη με πρωταγωνιστή τον Σιδηρόπουλο υπογράμμισε πως “δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Απλά όσοι είδαν τηλεόραση, ξέρουν τι έγινε και τι δεν έγινε και αν ο διαιτητής αποφάσισε σωστά ή όχι”.

Πρόσθεσε πως “απομένουν οχτώ παιχνίδια. Η ομάδα είναι αλλαγμένη και παίζει καλύτερα. Αυτό φαίνεται. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει δυναμική, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία η διοίκηση υποσχέθηκε να τα επιλύσει σύντομα. Τον Γενάρη δεν έγιναν μεταγραφές, δεν ενισχυθήκαμε, παρόλα αυτό όμως είμαστε εδώ, συνεχίζουμε, είμαστε μαχητές. Η ομάδα θα συνεχίσει να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Όταν παίζουμε είτε στη Τούμπα, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο Καραϊσκάκη όλοι δίνουν φαβορί τον αντίπαλο. Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Κατεβαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε. Θα πάμε σε όλες τις έδρες να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να φτάσουμε τον Άρη όσο το δυνατόν ψηλότερα”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νέτο:
{youtube}2rrFnxEEOvs|640|360|1{/youtube}

To Top